• THE INCREDIBLE DAY-TO-DAY

  Het design van de Satavuo-school in Finland was een typisch voorbeeld van ons streven naar partnerschap. Door met de gemeente samen te werken hebben we een ontwerp gemaakt om de leerlingen van morgen te inspireren. Door elk project uitzonderlijk te maken, maken we elke dag het ongelooflijke waar.

  Lees verder
 • Urban Insight

  Expert Knowledge, Innovative Thinking Putting the best information in front of the best people

  BEZOEK URBAN INSIGHT
 • Sweco verwerft SGI Ingénieurs, het Belgische filiaal van SGI Group

  Lees meer
 • Blast resistant controlegebouw voor Eastman

  Lees meer
 • Sweco geeft vorm aan de duurzame steden en gemeenschappen van morgen

  Onze expertise

Europa's toonaangevend ingenieurs-, advies- en ontwerpbureau

Sweco geeft vorm aan de duurzame steden en gemeenschappen van morgen. Ons werk resulteert in duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en kwaliteitsvolle industrie- en energieprojecten. Met 17.000 medewerkers in Europa bieden we onze klanten de juiste expertise voor iedere situatie. We voeren wereldwijd projecten uit in 70 landen.

Blijf up-to-date
In de nieuwsbrief ‘Sweco Update’ stellen we onze recente activiteiten en realisaties aan u voor. Voor welke uitdaging u ook staat, u kunt steeds op Sweco rekenen. Wij wensen u veel leesgenot!

Inschrijving nieuwsbrief
/siteassets/media/headers/newsletter-NL-590x393.jpg

Veerkracht opbouwen: jong zijn en oud worden in een heter Europa

We zien meer voorbeelden van extreme weersomstandigheden dan ooit tevoren. Vooral de hitte bedreigt onze meest kwetsbare burgers: de allerjongsten en de ouderen. Naarmate de dichtheid van onze steden toeneemt en de oudere bevolking blijft groeien, worden we uitgedaagd om stedelijke omgevingen te ontwerpen die bestand zijn tegen extreme hitte en langdurige hittegolven. We zullen de ontwerpprincipes van het bouwen van sociale en fysieke structuren moeten toepassen voor zowel een 2-jarige als een 80-jarige, om een veilige, leefbare en aangename omgeving te bieden.

Lees het rapport
/siteassets/media/headers/ui_3_1200x630_logo.jpg