• Sweco geeft vorm aan de duurzame gemeenschappen en steden van de toekomst

  Onze expertise
 • Urban Insight

  Expert Knowledge, Innovative Thinking Putting the best information in front of the best people

  BEZOEK URBAN INSIGHT
 • Integratie Studiebureau Talboom, Talboom PharmaChem en Sweco Louvain-la-Neuve in Sweco Belgium

  Lees meer
 • Blast resistant controlegebouw voor Eastman

  Lees meer
 • THE INCREDIBLE DAY-TO-DAY

  Het design van de Satavuo-school in Finland was een typisch voorbeeld van ons streven naar partnerschap. Door met de gemeente samen te werken hebben we een ontwerp gemaakt om de leerlingen van morgen te inspireren. Door elk project uitzonderlijk te maken, maken we elke dag het ongelooflijke waar.

  Lees verder

Europa’s toonaangevend ingenieurs-, advies- en ontwerpbureau

Sweco geeft vorm aan de duurzame gemeenschappen en steden van de toekomst. Samen met onze klanten en de collectieve kennis van onze 17.500 ingenieurs, ontwerpers en andere specialisten co-creëren we oplossingen om verstedelijking aan te pakken, om de kracht van digitalisering te benutten en om onze samenleving duurzamer te maken.

Blijf up-to-date
In de nieuwsbrief ‘Sweco Update’ stellen we onze recente activiteiten en realisaties aan u voor. Voor welke uitdaging u ook staat, u kunt steeds op Sweco rekenen. Wij wensen u veel leesgenot!

Inschrijving nieuwsbrief
/siteassets/media/headers/newsletter-NL-590x393.jpg

Bouwen aan biodiversiteit: voor het klimaat, voor de gezondheid

Bijna 75% van de Europese bevolking woont in een stedelijk gebied. Het voortdurende verlies aan biodiversiteit vormt een directe bedreiging voor de gezondheid en het welzijn van de mensen. Hoe kunnen we de gebouwde omgeving het best gebruiken als onderdeel van het ecologische systeem? Van oudsher hebben we onze steden, wijken, straten en tuinen zo ontworpen dat ze minder bestand zijn tegen de gevolgen van de klimaatverandering. Door de werking van ecosystemen te begrijpen en biodiversiteit in het centrum van onze stedelijke ruimte te plaatsen, kunnen we voor iedereen een gezondere toekomst garanderen.

In een nieuw rapport laat Sweco zien hoe stedelijk ontwerp onze steden tot deel van de oplossing kan maken.

Lees het rapport
/siteassets/media/urbaninsight/ui_4_1200x630_logo.jpg