• Transforming Society Together

  Lees meer
 • Sweco geeft vorm aan de duurzame gemeenschappen en steden van de toekomst

  Onze expertise
 • Urban Insight

  Expert Knowledge, Innovative Thinking Putting the best information in front of the best people

  BEZOEK URBAN INSIGHT
 • NIRAS/ONDRAF gunt raamcontract aan door Sweco geleid consortium

  Lees meer
 • Duurzame WESP-filters bij Nyrstar

  Lees meer
 • THE INCREDIBLE DAY-TO-DAY

  Het design van de Satavuo-school in Finland was een typisch voorbeeld van ons streven naar partnerschap. Door met de gemeente samen te werken hebben we een ontwerp gemaakt om de leerlingen van morgen te inspireren. Door elk project uitzonderlijk te maken, maken we elke dag het ongelooflijke waar.

  Lees verder

Podcastreeks Transforming Society Together

Auteur Johan Op de Beeck interviewde op ons podcastkanaal vooraanstaande externe deskundigen samen met Sweco-experts over de maatschappelijke uitdagingen op het vlak van kennisuitwisseling, energie, industrie, mobiliteit, leefbaarheid en zorg.

Europa’s toonaangevend ingenieurs-, advies- en ontwerpbureau
Sweco geeft vorm aan de duurzame gemeenschappen en steden van de toekomst. Samen met onze klanten en de collectieve kennis van onze 17.500 ingenieurs, ontwerpers en andere specialisten co-creëren we oplossingen om verstedelijking aan te pakken, om de kracht van digitalisering te benutten en om onze samenleving duurzamer te maken.

ONTDEK ONZE VISIE EN REALISATIES
/siteassets/media/headers/transforming-society-together-590x393.jpg

Urban Health and Wellbeing

Het thema Urban Health and Wellbeing belicht drie belangrijke aandachtsgebieden: gezonde mobiliteit, gezonde gebouwen en steden, en gezonde watersystemen. Deze zijn essentieel om de algehele gezondheid van burgers te verbeteren en de gevolgen van klimaatverandering in onze stedelijke samenlevingen te beperken. Wij streven ernaar deskundigen samen te brengen om betere toekomstige samenlevingen te bouwen. Deel onze kennis en die van u via Urban Insight.

Naar Urban Insight
/siteassets/media/urbaninsight/ui_4_1200x630_logo.jpg

Blijf up-to-date

In de nieuwsbrief ‘Sweco Update’ stellen we onze recente activiteiten en realisaties aan u voor. Voor welke uitdaging u ook staat, u kunt steeds op Sweco rekenen. Wij wensen u veel leesgenot!

Inschrijving nieuwsbrief
/siteassets/media/headers/newsletter-NL-590x393.jpg