Professionals

Wanneer je makkelijk bent om mee samen te werken en de juiste expertise hebt, dan heb je uitstekende vooruitzichten om een gegeerd medewerker te worden.

Jobs@Sweco

Raadpleeg alle vacatures van Sweco Belgium. Stel de zoekcriteria in volgens jouw wensen en je ziet meteen de jobs die bij jou passen.

Geen passende aanbieding gevonden? Stuur ons dan een spontane sollicitatie.

Vacatures zoeken
/globalassets/images-570x380/570x380-about_us.jpg
 • UITDAGING

  Als ervaren medewerker bij Sweco zal je, ongeacht jouw expertisedomein, de steden en gemeenschappen van de toekomst helpen vormgeven. Je zal ook één van de meest interessante en uitdagende jobs hebben met voortdurende ontplooiingskansen.

  Sweco is een bedrijf voor medewerkers die willen presteren en meerwaarde voor hun klanten willen creëren. Een typische werknemer van Sweco is toegankelijk, betrokken bij zijn of haar klanten en heeft een erkende expertise.

 • ONTWIKKELING

  Het moet makkelijk zijn om met Sweco zaken te doen. Bij Sweco verwachten we dat iedereen elke dag klanten ontmoet en beslissingen neemt die goed zijn voor onze business.

  Bij Sweco is professionele ontwikkeling geen optie, maar een vereiste. Constant evolueren en de beste zijn in het begrijpen van de klantbehoeften vormen de basis van ons continu succes. De dagelijkse ontwikkeling gebeurt door samen met onze klanten aan opdrachten te werken. Vanaf dag één voorzien we opleidingen via ons trainingsportaal en met ondersteuning van ervaren collega's.

 • LEIDERSCHAP

  Sweco vormt als bedrijf de leiders van morgen vormt. De identificatie van getalenteerde mensen en hen de kans geven om te slagen zijn de cruciale componenten van Sweco's bedrijfscultuur. Daarom worden de meeste bedrijfsmanagers intern aangeworven. De jaarlijkse personeelsenquêtes geven trouwens hoge scores aan de managers bij Sweco.

  We weten dat persoonlijke ontplooiingskansen doorslaggevend zijn voor het aantrekken en vasthouden van bekwame medewerkers. De belangrijkste loopbaantrajecten bij Sweco zijn lijnmanager, specialist en projectmanager.