Studenten

Het aantrekken, ontwikkelen en vasthouden van talent zijn cruciaal voor Sweco Belgium's succes op lange termijn. Onze medewerkers gaan elke dag aan de slag en geven, elk op hun eigen manier, vorm aan de gemeenschappen waarin we in de toekomst zullen leven. Als jonge medewerker van Sweco zal je ontdekken dat jouw sterktes optimaal benut worden.

Jobs@Sweco

Raadpleeg alle vacatures van Sweco Belgium. Stel de zoekcriteria in volgens jouw wensen en je ziet meteen de jobs die bij jou passen.

Geen passende aanbieding gevonden? Stuur ons dan een spontane sollicitatie.

Vacatures zoeken
/globalassets/images-570x380/570x380-about_us.jpg
  • VERANTWOORDELIJKHEID

    Sweco onderscheidt zich doordat onze medewerkers van meet af aan verantwoordelijkheid krijgen voor hun opdrachten. Hoewel we op verschillende manieren werken en niet iedereen dagelijks klanten ontmoet, leveren we allemaal een belangrijke bijdrage aan de klantervaring. Sweco is een bedrijf voor medewerkers die willen presteren en meerwaarde voor hun klanten willen creëren. Een typische werknemer van Sweco is toegankelijk, betrokken bij zijn of haar klanten en heeft een erkende expertise.

  • ONTWIKKELING

    Bij Sweco is professionele ontwikkeling geen optie, maar een vereiste. Voor onze medewerkers is het van doorslaggevend belang om aan de meest interessante opdrachten te kunnen werken. De belangrijkste training vindt plaats door mee te werken aan opdrachten in samenwerking met onze klanten. Vanaf dag één voorzien we opleidingen via ons trainingsportaal en met ondersteuning van ervaren collega's.

  • LEIDERSCHAP

    Sweco vormt als bedrijf de leiders van morgen. De identificatie van getalenteerde mensen en hen de kans geven om te slagen zijn de cruciale componenten van Sweco's bedrijfscultuur. Onze managers zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen en creëren van kansen voor onze medewerkers. De belangrijkste loopbaantrajecten bij Sweco zijn lijnmanager, specialist en projectmanager.