Sweco in Frankrijk

Sweco is Europa's toonaangevend ingenieurs-, advies- en ontwerpbureau. Wij geven vorm aan de duurzame steden en gemeenschappen van morgen. Ons werk resulteert in duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en kwaliteitsvolle industrie- en energieprojecten. Met 17.000 medewerkers in Europa bieden we onze klanten de juiste expertise voor iedere situatie. We voeren wereldwijd projecten uit in 70 landen.

Diensten

  • Railinfrastructuur
  • Brug- en tunnelengineering
  • Havens en waterwegen

Railinfrastructuur

Vervoer per rail is een milieuvriendelijk alternatief. Door de uitbreiding en aanpassing van het spoorwegen-, metro- en tramnet wordt vervoer per rail aantrekkelijker. Het aantal reizigers stijgt dan ook jaarlijks. Dit legt veel druk op de bestaande infrastructuur en het onderhoud ervan. Sweco draagt bij aan de modernisering en uitbreiding van de railinfrastructuur. Wij werken zowel aan de klassieke spoorinfrastructuur en het stedelijk metro- en tramnet als aan vernieuwende sneltramlijnen en de automatisatie van metro.

Sweco beschikt over een ruime ervaring en aanzienlijke knowhow met betrekking tot de verschillende technische elementen. We adviseren, ontwerpen en begeleiden nieuwbouwtrajecten en de aanpassing van railgerelateerde transfers en infrastructuur. Door het gebruik van de juiste spoorgeometrie, installaties en bouwtechniek zorgen we voor duurzame, veilige en kosteneffectieve spooroplossingen.

  • Trein, metro, tram
  • Tractie
  • Beveiliging
/globalassets/images-570x380/570x380_our_offer_infrastructure.jpg

Contacteer ons