0 of 0 for ""

Medewerkers DS Engineering vervoegen Sweco

Ingenieurs- en architectenbureau Sweco heeft een Asset Deal afgesloten waarbij de medewerkers van het ingenieursbureau DS Engineering alsook de opvolging van enkele lopende stabiliteitsprojecten werden overgenomen.

Van links naar rechts: Harry De Smet (oprichter DS Engineering), Erwin Malcorps (Business Area President, Sweco Belgium), Vicky De Bollen (Director Finance, Facility & Legal, Sweco Belgium), Peter Vanhoegaerden (Division Director Buildings, Sweco Belgium), Michaël De Smet (CEO DS Engineering). 

DS Engineering is een toonaangevend bedrijf in stabiliteitsstudies en staat bekend om zijn uitstekende reputatie in de Belgische bouwsector. Door onze krachten te bundelen, versterken we onze positie in de snelgroeiende markt van geïntegreerde bouwprojecten en blijven we vooroplopen in de branche.

Erwin Malcorps, Business Area President van Sweco Belgium, zegt: “Ik ben erg verheugd om de stabiliteitsingenieurs en tekenaars van DS Engineering in onze organisatie te mogen verwelkomen. Zij versterken onze one-stop-shop voor complexe geïntegreerde bouwprojecten, waar onze klanten steeds meer naar vragen. Zo geven we samen vorm aan onze Transforming Society Together missie. We willen met dit engagement ook jonge, pas afgestudeerde ingenieurs inspireren en ze opleiden met onze diepgaande expertise in duurzame bouwtechnieken.”

DS Engineering is een studiebureau stabiliteit voor gebouwen. Het werd in 1990 opgericht en legt zich toe op stabiliteits-, BIM- en Cross Laminated Timber (CLT) studies, alsook op duurzame renovaties. De 9 ervaren experten werken vanuit het kantoor in Antwerpen aan kwalitatieve stabiliteitsstudies voor kantoren, woningen, scholen en industriële gebouwen.

Michaël De Smet, CEO van DS Engineering, getuigt: “Bij DS Engineering kijken we verder dan vandaag. Daarom hebben we voor Sweco gekozen. We willen onze mensen een solide basis geven om verder kennis te vergaren en persoonlijk te groeien. Onze manier van werken past bovendien perfect bij die van Sweco. Vanuit een multidisciplinaire organisatie slaan we de handen nu in elkaar om toekomstbestendige circulaire gebouwen te bestuderen en te ontwerpen.

Foto: © piXeleni photography