0 of 0 for ""

Oosterweelverbinding wint goud op BIM Awards


De Oosterweelverbinding heeft de felbegeerde BIM Award gewonnen in de categorie infrastructuurprojecten. Dit is een collectieve prestatie van opdrachtgever Lantis samen met Sweco, Witteveen+Bos, Geonius en Bimplan. Proficiat aan alle betrokken collega’s en partners!

De BIM Awards van het vakblad Bouwkroniek belonen de beste BIM-projecten uit de Benelux. Het hechte team achter de Oosterweelverbinding gelooft dan ook erg sterk in het BIM-verhaal. Het intensiveert de dialoog en de kennisuitwisseling tussen alle partijen. Bovendien is het de tool bij uitstek voor de achterliggende processen en stelt het op een goede visuele manier de bouwdata voor. Door die zaken te stroomlijnen, werkt de hele keten efficiënter, duurzamer en met minder faalkosten. En met het specifieke BIM-dashboard raadplegen alle medewerkers in realtime het 3D-model.

Over Oosterweel
De volledige studie van de sluiting van de Antwerpse Ring is een opdracht van Sweco en Witteveen+Bos. Wij zorgen voor het ontwerp van de infrastructuurwerken op Linkeroever en de Scheldetunnel, alsook voor het ontwerp van de Oosterweelverbinding op Rechteroever. Lantis is de opdrachtgever.

MEER INFO
Website: www.bimawards.be