0 of 0 for ""

Sweco Belgium breidt opnieuw uit


Sweco Belgium verwerft Snoeck & Partners, een Belgisch ingenieurs- en adviesbureau dat in Kortrijk gevestigd is en stevig verankerd is in de lokale markt. De 24 medewerkers zijn gespecialiseerd in gebouwen, infrastructuur- en waterstudies en advies. Snoeck & Partners is een gevestigde waarde in België.

“Wij zijn verheugd onze nieuwe collega’s van Snoeck & Partners te verwelkomen. Met dit West-Vlaams engineering en adviesbureau halen wij een troef in huis om onze expertise regionaal nog meer te versterken. Onze expertises, onze bedrijfsethiek en de gezamenlijke overtuiging dat wij samen lokaal méér aankunnen maken dat wij goed bij elkaar aansluiten. Deze overname geeft ons de mogelijkheid om onze gebouwenexpertise ook in het westen van het land te verstevigen en onze Infrastructuur-teams die op uitdagende projecten aan de slag zijn te versterken.” zegt Erwin Malcorps, Managing Director van Sweco Belgium.

Snoeck & Partners werd opgericht in 1958 en heeft een sterke reputatie opgebouwd in  infrastructuur, waterstudies en gebouwen en dit in de conceptie, de uitvoering en opvolging van projecten zowel in de openbare als in de private sector. Het bedrijf telt 24 medewerkers die zullen bijdragen tot de groei van Sweco.

“We waren op zoek naar een goede opvolging met toekomstvisie voor ons studiebureau, en wij hebben in Sweco de geschikte partner gevonden. Zij dragen business ethiek hoog in het vaandel. Met hun internationale expertise die ze regionaal – en dus dicht bij de klant – in hun design, engineering en advies vertalen, sluiten ze erg aan bij onze eigen visie. We kijken ernaar uit met onze nieuwe collega’s samen te werken om de uitdagingen van onze klanten op te lossen, en de steden en gemeenschappen van de toekomst te plannen en te ontwerpen,” zegt Hugo Snoeck, Bedrijfsleider ir. architect, Snoeck & Partners.

Van links naar rechts: Erwin Malcorps (Managing Director, Sweco Belgium), Vicky De Bollen (Director Finance, HR & Communication, Sweco Belgium), Bo Carlsson (President Sweco Western Europe), Anja Snoeck, Hugo Snoek (Bedrijfsleider – ir. architect, Snoeck & Partners)

Foto: © Jürgen Doom

Meer info
Website Snoeck & Partners: www.snoeckpartners.be