0 of 0 for ""

Sweco Belgium breidt uit


Sweco Belgium verwerft M&R Engineering, een Belgisch ingenieurs- en adviesbureau. M&R Engineering is gespecialiseerd in gebouwentechnieken en is één van de marktleiders in België.

“Wij zijn verheugd onze nieuwe collega’s van M&R Engineering te verwelkomen. Onze expertisedomeinen en bedrijfsculturen sluiten goed bij elkaar aan. Deze overname zorgt voor een hogere klantwaarde door onze lokale expertise uit te breiden en te verenigen met de voordelen van Sweco’s wereldwijde aanwezigheid,” zegt Erwin Malcorps, Managing Director van Sweco Belgium.

M&R Engineering is opgericht in 1933 en heeft expertise in engineeringdiensten en milieuadvies voor gebouwenprojecten, en in facilitair- en onderhoudsmanagement. Het bedrijf telt ongeveer 50 medewerkers en heeft kantoren in Brussel en Antwerpen. De omzet in 2016 bedroeg 6,6 miljoen EUR.

“We zijn erg blij dat M&R Engineering nu deel uitmaakt van Sweco. Met vereende krachten breiden we ons aanbod uit in de particuliere en publieke sector, vooral in de Brusselse regio. We kijken ernaar uit met onze nieuwe collega’s samen te werken om de uitdagingen van onze klanten op te lossen, en de steden en gemeenschappen van de toekomst te plannen en te ontwerpen,” zegt Wim Van Nuffel, Gedelegeerd Bestuurder van M&R Engineering.

“De overname van M&R Engineering is een waardevolle aanvulling op het aanbod van Sweco. Hun ervaring in diensten voor gebouwen zal onze leidende positie en continue ambitie versterken om de meest toegankelijke en betrokken partner te zijn met erkende expertise in alle aspecten van de bebouwde omgeving,” zegt Tomas Carlsson, President en CEO van Sweco (Groep).

group

Van links naar rechts: Johan Bel (Director Division Buildings, Sweco Belgium), Erwin Malcorps (Managing Director, Sweco Belgium), Guy Dept (Bestuurder, M&R Engineering), Vicky De Bollen (Director Finance, HR & Communication, Sweco Belgium), Bo Carlsson (President Sweco Western Europe), Vincent Delforge (Bestuurder, M&R Engineering), Wim Van Nuffel (Gedelegeerd Bestuurder, M&R Engineering), Sylvain Tusset (Bestuurder, M&R Engineering).

Foto: © Jürgen Doom

Meer info
Website M&R Engineering: www.mrengineering.be