0 of 0 for ""

Sweco Belgium toont haar krachtige tool Obsurv op Dag van de Openbare Ruimte


De Dag van de Openbare Ruimte op 1 en 2 februari is het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor iedereen die werkzaam is op het gebied van openbare ruimte. Sweco Belgium toont u ter plaatse de beheertool Obsurv. Wij geloven namelijk dat het beheer van de openbare ruimte makkelijker en efficiënter kan. Hoe? Dat laten wij u graag zien.

Kom naar onze stand (2.60) en maak kennis met Obsurv, ons beheersysteem voor de openbare ruimte. Ontdek hoe u door de combinatie van Obsurv en mobile mapping-data uw gemeente of domein in kaart brengt en grip krijgt op uw beheer. De toegang tot de Dag van de Openbare Ruimte is gratis: meld u hier aan!

De uitdaging: grip krijgen op uw beheer
Met een slim beheerpakket kan u grote besparingen realiseren op uw onderhoudsbudget. Dagelijks moeten keuzes worden gemaakt en moet informatie worden verstrekt aan de burger of het bestuur. U wilt weten: wat heb ik precies in beheer, wat is hiervan de kwaliteit en welke kosten moeten wij de komende jaren maken om dit te onderhouden?

De oplossing: Obsurv, het webbased beheersysteem van de openbare ruimte
Obsurv is het eerste echt integrale beheersysteem waarmee u deze informatie inzichtelijk maakt en de bijbehorende werkprocessen organiseert. Inventariseren, inspecteren, plannen, begroten en afhandelen van uw dagelijkse onderhoud: alles kan in één proces worden ondergebracht. Het systeem is bovendien naadloos te combineren met de mobile mapping-data van het AGIV (360° beeldendatabank), waardoor u nog beter zicht krijgt op de omvang en kwaliteit van uw assets.

Maak nu zelf kennis met Obsurv
Meer dan 150 organisaties en gemeenten maken nu al gebruik van Obsurv. Obsurv is webbased, altijd en overal beschikbaar en eenvoudig en intuïtief te gebruiken. Maar zien is geloven! Kom daarom naar onze stand (2.60) om het systeem zelf te ervaren, onder meer via een interactieve Virtual Reality-bril. En kom zeker ook naar onze lezing met de stad Sint-Niklaas ‘Inventarisatie en beheer van het openbaar domein’ op 2 februari van 11.00 tot 11.45 uur, op het hoofdpodium. Daarin geven wij u nadere informatie over Obsurv en beantwoorden wij uw vragen.

Wij kijken ernaar uit om u op 1 of 2 februari te mogen ontmoeten!

MEER INFO
Registreer u hier voor gratis toegang
Meer informatie over onze beheeroplossingen vindt u op www.obsurv.be.

Locatie
Brussels Expo, Paleis 1: Belgiëplein 1, 1020 Brussel
Standnummer Sweco Belgium: 2.60
www.openbareruimte.be

Openingstijden
Woensdag 1 februari van 10.00 tot 21.00 uur
Donderdag 2 februari van 10.00 tot 17.00 uur