0 of 0 for ""

Sweco Belgium zoekt zo’n 100 nieuwe collega’s!


Sweco Belgium heeft recentelijk de lead in een aantal zeer grote infrastructuurprojecten genomen, zoals het ontwerp van de nieuwe metrolijn Ligne 17 in Parijs, de verbetering van de vaarweg Seine-Schelde en de studies voor de volledige sluiting van de Antwerpse Ring (Rechter- en Linkeroever en Scheldetunnel). Om deze groei te ondersteunen, hebben wij diverse vacatures open staan om samen met ons deze uitdagende opdrachten in binnen- en buitenland te realiseren.

Voor de infrastructuurprojecten willen we onze bestaande teams verder uitbreiden met civieltechnische ingenieurs, daarnaast bouwen we ons multidisciplinair team van specialisten in diverse tunneltechnische installaties en tunnelveiligheid verder uit.Daarnaast versterken we ook verder onze divisies Buildings (bouwkundige ingenieurs), en Industry (industriële bachelors/ingenieurs).

Wil jij mee vorm geven aan de maatschappij van morgen? Dan is Sweco Belgium je first choice employer. Of je nu net afgestudeerd bent of reeds over een eerste ervaring beschikt: wij verwelkomen je graag om de groei van Sweco mee vorm te geven. Wij bieden je een aantrekkelijke loopbaan met verantwoordelijkheden in een creatieve organisatie.

Zin om samen met ons deze uitdagingen aan te gaan? Neem zeker een kijkje in onze vacatures en solliciteer vandaag nog via http://jobs.swecobelgium.be