0 of 0 for ""

Sweco verwelkomt Filip Verheyen als nieuwe Division Director Industry


Filip Verheyen verlaat het engineeringbureau Worley en vervoegt Sweco als directielid aan het roer van de afdeling Industry. Filip volgt hiermee Patrick Van de Velde op en zal de verdere beoogde groei in goede banen leiden.

Patrick Van de Velde geeft de fakkel als directeur van de divisie Industry over aan Filip Verheyen. Patrick blijft een actieve rol spelen binnen de organisatie en begint aan het sluitstuk van een jarenlange carrière bij Sweco. Onze organisatie is Patrick ontzettend erkentelijk voor de uitbouw van de divisie Industry tot een succesvolle business.

Zijn opvolger, Filip Verheyen, werkte tot nu toe bij Worley, het vroegere Jacobs. Hij bekleedde er verschillende sleutelfuncties, onder meer die van Managing Director en Vice President Operations Belgium & Sweden,  en geen enkele grote industriële klant is hem vreemd. Zijn know-how, jarenlange expertise en leidinggevende vaardigheden zijn een onontbeerlijk in zijn nieuwe rol en matchen met de groei-ambities die Sweco voor ogen heeft.

We zijn verheugd beide heren aan boord te hebben en wensen hen veel succes.

Foto: Filip Verheyen, Division Director Industry