0 of 0 for ""

Talboom wordt deel van Sweco


Sweco Belgium integreert de medewerkers en farma- en infrastructuurprojecten van Studiebureau Talboom en Talboom PharmaChem in zijn aanbod. Zo verdiepen we onze ruime expertisewaaier en verstevigen we onze positie als de meest toegankelijke en betrokken partner.

”Sweco en Talboom vormen samen een perfecte match. Geografisch en qua businessprofiel klikken onze organisaties goed in elkaar. We hebben immers veel raakvlakken bij onze klanten en projecten. Dat maakt dat de integratie vlot zal verlopen, zodat we met vereende krachten nog beter aan de wensen van onze klanten kunnen voldoen. We staan dan ook klaar om onze nieuwe collega’s in de beste omstandigheden te ontvangen,” verklaart Erwin Malcorps, Managing Director van Sweco Belgium.

Het ingenieursbureau Talboom Group is opgericht in 1969 en heeft zijn hoofdzetel in Puurs. Het bedrijf heeft een stevige track record op het gebied van farma & biotech (buildings & finishes, clean rooms, process production facilities, laboratory sites) en infrastructuur (riolering en afkoppelingen, ruimte en mobiliteit, wegen en openbaar vervoer, omgeving en verkaveling). In de betrokken units, Studiebureau Talboom en Talboom PharmaChem, zullen de 110 medewerkers bijdragen tot de groei van Sweco.

“In ons familiebedrijf hebben mensen altijd centraal gestaan. Door de jaren heen hebben we  hechte vertrouwensrelaties opgebouwd en zijn we door kennis en innovatie met de tijd meegegroeid. Met de opname in de grote Sweco-familie kiezen we bewust voor een mooie toekomst voor onze klanten én medewerkers, met ons gedreven engagement er bovenop. We kijken er naar uit om samen de duurzame steden en gemeenschappen van morgen vorm te geven,” zegt Jan Filip Talboom, Voorzitter RvB van Talboom Group.

Van links naar rechts: Evi Switters (Head Legal Counsel, Sweco Belgium), Erwin Malcorps (Managing Director, Sweco Belgium), Diederik Van Der Linden (CEO Talboom Group), Jan Filip Talboom (Voorzitter RvB Talboom Group) en Vicky De Bollen (Director Finance, Facility & Legal, Sweco Belgium)

Foto: © Faye Pynaert