0 of 0 for ""

Energie in de industrie

De experts van Sweco zijn ervaren in de uitvoering van energiestudies en -audits en de opmaak van energieplannen, onder andere voor bedrijven die zijn toegetreden tot de EnergieBeleidsOvereenkomst (EBO).

De analyse van onze deskundigen wordt waar nodig ondersteund door on-site metingen. Onze expertise ligt niet enkel in ‘utilities’ (perslucht, stoom, koeling, verwarming, ventilatie, verlichting,…), maar ook in industriële processen.

We staan onze klanten bij in het energiezuinig ontwerp van installaties en begeleiden de realisatie (volledig ontwerp en uitvoering) van de voorgenomen energiemaatregelen. Door onze brede kennis van industriële projecten maken we een waarheidsgetrouwe inschatting van de investerings- en operationele kost. Onze praktijkervaring situeert zich in diverse sectoren: van (fijn)chemie, farmacie tot voeding en van metaalverwerking tot ‘plastics’.

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.