0 of 0 for ""

Energiebeleid

Een strategisch energiebeleid vormt een speerpunt voor toekomstgerichte bedrijven en organisaties. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen Sweco’s energie- en milieu-experts het energiebeleid van onze klanten concreet vormgeven.

Ze hebben engineeringervaring en een brede, multidisciplinaire kijk. Hierdoor zijn ze de aangewezen partners voor het bewaken van duurzaamheid in investeringen en operationeel beheer.

We leveren maatwerk voor de berekening van de CO2-footprint of ecofootprint van bedrijven en zijn onder meer sterk in energie- en wateraudits, CO2-neutraliteit, groene energie en technieken rond duurzaam bouwen. Vanuit deze interdisciplinariteit zijn we ook betrokken in het stapsgewijs implementeren van CO2-neutraliteit en de ontwikkeling van duurzame bedrijventerreinen en woonwijken.

Daarnaast integreren we energie- en milieuzorgsystemen, en brengen we Kritische Performantie Indicatoren (KPI’s) in een managementsysteem in kaart.

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.