0 of 0 for ""

Energy consulting

Sweco Belgium is door de overheid erkend als energieadviseur en licht bedrijven door op energieverbruik. We werken een energieplan uit in concrete maatregelen en staan in voor de opvolging en actualisering.

Onze proceskennis en doorgedreven efficiëntie, interdisciplinaire projectaanpak en ervaring staan borg voor de realisatie van de vooropgestelde Return On Investment (ROI) van onze klanten. Daarbij besteden we systematisch aandacht aan energie-efficiënte en energiezuinige ontwerpen voor nieuwe installaties of uitbreidingen.

We beschikken over een uitstekende ‘track record’ in het ontwerp van energie-installaties, met klassieke opwekking, warmtekrachtkoppeling (WKK) of hernieuwbare energie. Zo ondersteunen en ontwikkelen we kleine tot grote windparken voor diverse energiespelers. We staan ook aan de top in projecten rond biobrandstoffen, afvalenergiecentrales, diepe en ondiepe geothermie, warmtenetten, energie-opslag en smart grids.

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.