0 of 0 for ""

Gebouwen en urbanisme

De stad van de toekomst begint in het nú. Dat betekent veel voor de ontwikkeling en realisatie van gebouwen en gebieden. Niet alleen verandert de wereld om ons heen in een rap tempo, ook stellen we zelf voortdurend andere en scherpere eisen aan hoe we straks willen wonen, werken, recreëren of ons verplaatsen. Het mag slimmer, groener en gezonder. Zonder druk te zetten op schaarse ruimte, materialen en grondstoffen. Deze opgave vraagt om veelzijdigheid. En expertise. Dat is wat Sweco biedt.

Voorstelling BUUR Part of Sweco

BUUR Part of Sweco is het toonaangevend multidisciplinair onderzoeks-, plannings- en ontwerpteam binnen Sweco Belgium. Samen vertalen we de gedeelde ambitie ‘Transforming Society Together’ naar concrete visies en projecten voor de ruimtelijke transitie.

It takes a village. Onze gemeenschap en leefomgeving zijn complex geworden, de uitdagingen urgent. Het is belangrijker dan ooit om de leefomgeving van morgen duurzaam vorm te geven, voor onszelf, onze kinderen en onze planeet. Dat vergt ambitie, creativiteit en innovatie op alle vlakken. Het is aan ons om dit vandaag waar te maken, in samenspraak met alle betrokkenen, over disciplines en sectoren heen en in verschillende contexten.

BUUR en Urban.Habitat vormen samen BUUR Part of Sweco. Door de activiteiten van Sweco en BUUR te bundelen, versterken we onze expertise in strategische en ruimtelijke planning, stadsontwerp, mobiliteit, milieu en ecologie, en de realisatie van publieke ruimtes en landschappen. We staan garant voor een geïntegreerde visie en samenwerking tussen disciplines zoals stedenbouw, infrastructuur, energie, gebouwen en milieutechnologie.

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.