0 of 0 for ""

Architectuur

Arteum Architects is een partner in het streven naar eerlijke architectuur. Zij zorgen er niet alleen voor dat het ontwerp er mooi uitziet. Het gebouw moet ook leefbaar zijn, voldoen aan de technische eisen, passen in de omgeving en een betekenisvolle ervaring teweeg brengen.

Arteum Architects kan instaan voor een volledig bouwproject: van stedenbouwkundige vergunning tot architectuur vanuit 3D-omgeving (Revit / BIM). Daarbij wordt een geïntegreerde aanpak nagestreefd met de verschillende ingenieursdisciplines van ons ingenieursbureau. Het grote voordeel van deze aanpak is dat de klant tijdens het volledige bouwproces kan rekenen op vaste en vertrouwde gesprekspartners.

Ook wanneer de klant ervoor opteert om met een derde partij als architect/ontwerper te werken, kan Arteum Architects nog ingeschakeld worden om complexe ontwerpdossiers mee te ondersteunen. Zo zorgen ze dan voor de perfecte link tussen de externe architect/ontwerper en onze technische specialisten. Een goede communicatie en samenwerking tussen ingenieurs en architecten is immers cruciaal voor het welslagen van een bouwproject.

Conform de zogenaamde ‘wet Laruelle’ vormt Arteum Architects een volledig aparte entiteit, waardoor zij garant staan voor onafhankelijk optreden bij het ontwerpen en begeleiden van bouwprojecten.

Gerelateerde projecten

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.