0 of 0 for ""

BIM & Asset Information Management

Bij Building Information Management, kortweg BIM, wordt alle ontwerp- en bouwinformatie gekoppeld aan een centraal 3D-model.

Alle betrokken partijen maken doorheen de hele levensduur gebruik van deze gezamenlijke database: tijdens de initiatiefase, de ontwerpfase, de exploitatiefase,… Deze collectieve benadering van het bouwproject resulteert in minder transactiekosten, minder faalkosten, een betere inschatting van de kosten en toetsing van de eisen die aan een gebouw gesteld worden. Ook de traceerbaarheid van ontwerpbeslissingen is een groot pluspunt. Kortom, een win-winsituatie voor alle partijen.

Maar duurzaam bouwen stopt voor ons niet bij de uitvoering en uiteindelijke oplevering van een project. Ook na de ingebruikname zijn wij een veelgevraagde partner voor een duurzaam patrimoniumbeheer. Daarbij staan energiebeheer en onderhoudsmanagement centraal (Lees ook: life cycle & duurzaamheid). Onze experts staan onze klanten zowel strategisch als operationeel bij in het managen van hun assets. Dit vertaalt zich naar onderhoudsplannen, technische inspecties, aanbesteding en begeleiding van onderhoud, verduurzaming, verbouwingen, …

Gerelateerde projecten

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
Copy link
Powered by Social Snap