0 of 0 for ""

Projectmanagement

Het is uiterst belangrijk dat de visie van de klant volledig weerspiegeld wordt in het eindresultaat van een bouwproject. In nauwe samenwerking met onze engineering backoffice, zijn onze projectmanagers een onmisbare link tussen de visie van de klant en de werkelijke realisatie.

Sweco kiest resoluut voor Systems Engineering als projectmanagement-tool en gebruikt hiervoor gespecialiseerde software. Hierdoor kunnen wij alle processen vanaf de start van het project tot oplevering en zelfs nadien perfect in kaart brengen en opvolgen. Zo krijgen onze klanten een transparant overzicht van alle genomen beslissingen en documenten (programma van eisen, bestekken, plannen, verslagen,…) in de loop van het project.

Of het nu gaat om een eenvoudig of complex project, onze experts begeleiden projecten van initiatief en contract tot realisatie en nazorg, steeds met aandacht voor duurzaamheid en financiële haalbaarheid. Op basis van onze gestructureerde werkmethoden en gespecialiseerde software, sturen we complexe projecten in de juiste richting en volgen we werven op tot in de kleinste details. Onze projectmanagers hebben ervaring in uiteenlopende domeinen: van ziekenhuizen tot industriële toepassingen.

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.