0 of 0 for ""

Afvalwaterbehandeling en proceswaterproductie

Water wordt steeds duurder en schaarser, met een impact op de industriële productie. Sweco ontwerpt afvalwaterbehandelingsinstallaties voor industriële en openbare sectoren.

Hergebruik en recyclage van water kunnen leiden tot economische voordelen met betrekking tot verminderd waterverbruik en -afvoer, energiebesparingen en productrecuperatie. Sweco heeft heel wat ervaring op het gebied van consulting met betrekking tot water in diverse industriële sectoren. Dit leidt tot duurzame en economisch optimale oplossingen voor de hele waterketen in een industriële omgeving.

Onze projectorganisatie wordt geoptimaliseerd in functie van het projecttype, gaande van projectanalyse en probleemoplossing (typisch terugkerende operationele problemen in de waterproductie en afvalwaterbehandeling), conceptontwikkeling, basic- & detail engineering, constructiemanagement tot inbedrijfstelling en opstart. We loodsen uw onderneming door de vele beschikbare technologieën om de optimale oplossing voor uw probleem te kiezen, van een eerste idee tot de uitvoering en operationele werking.

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.