0 of 0 for ""

Asset Information Management

In de loop der jaren heeft een goed beheer van de documenten, en in het bijzonder van de technische documenten, in de industrie aan belang gewonnen, en dit niet alleen om te voldoen aan de wetgeving.

De ondernemingen hebben vastgesteld dat technische informatie een waardevol goed is om de veiligheid te verhogen en zo hun investering te beschermen. Dit leidt ook tot een verlaging van de onderhoudskosten en van de stilstandtijd omwille van technische problemen, met productieverlies tot gevolg.

Sweco is niet alleen een adviseur in Asset Information Management (AIM), maar organiseert ook de technische documentatie ten behoeve van sommige van haar klanten in de chemische sector, die eigenaar zijn van middelgrote chemische installaties. Dankzij deze erkende expertise is Sweco de adviseur met de breedste visie over mogelijke oplossingen voor uw AIM-behoeften.

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.