0 of 0 for ""

Concept- en procesengineering

Onze klanten kunnen rekenen op de breedst mogelijke expertise, ofwel rechtstreeks in onze eigen lokale organisatie, ofwel via het Sweco-netwerk in andere landen.

Deze expertise is vooral waardevol inzake haalbaarheidsstudies en conceptontwikkeling, waarbij de procesingenieurs een concept zullen ontwerpen volgens de specificaties of vereisten van de klant. De processtroomdiagrammen, massa- en energiebalansen en datasheets van de apparatuur worden opgemaakt. Vervolgens worden verschillende opties aan de klant voorgelegd (‘optioneering’).

Al vanaf het conceptontwerp wordt de nodige aandacht besteed aan de veiligheid en constructieve uitvoerbaarheid (‘constructability’).

Onze senior procesingenieurs zullen de klant en zijn verschillende belanghebbenden helpen bij het uitvoeren van de Hazop-sessies om een veilige bedrijfsomgeving te creëren.

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.