0 of 0 for ""

Mechanische integriteitsberekeningen

We hebben een ruime expertise met het uitvoeren van flexibiliteitsberekeningen met behulp van programma’s, zoals Caesar II en AutoPIPE, en zijn ervaren in het uitvoeren van berekeningen van drukapparatuur en drukleidingen (PED).

De ontwerpsoftware ‘AutoPIPE Vessel’ dient voor berekeningen volgens diverse ontwerpnormen, waaronder ASME, EN en Duitse normen. Onze specialisten voeren ook berekeningen van ‘nozzles’ volgens de eindige elementen uit.

Sweco heeft ervaring op het gebied van statische, dynamische en kinematische berekeningen. Deze berekeningen worden gebruikt om speciale apparatuur en machinecomponenten te ontwerpen, zoals motoren, cilinders en lagers.

Voor apparatuur buiten de specificaties (kranen, rolkraanbanen, hefapparatuur, hefbalken, machinecomponenten, enz.) doen we een beroep op FEA om de betrouwbaarheid en kwaliteit te garanderen.

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.