0 of 0 for ""

Shutdownmanagement

Als specialist in shutdownmanagement zijn we de aangewezen partner bij een ‘revamp’ van technische productie-installaties.

Deze moeten degelijk voorbereid worden en volgens een strikt tijdschema uitgevoerd worden. Bij een shutdown is er absoluut geen ruimte voor improvisatie.

De ontwerpkwaliteit moet voldoen aan de hoogste eisen, omdat prefabricage en zelfs het gebruik van ‘prefabricated units’ vaak gebruikte technieken zijn om de shutdownperiode en de bijbehorende kosten te verlagen.

We maken gebruik van ‘innovatieve technieken’ om ervoor te zorgen dat de kwaliteitsnormen en de planning opgevolgd worden.

Sweco heeft jarenlange ervaring in grote shutdowns, zoals voorbereidingen en coördinatie van shutdowns in de chemische en petrochemische sector, de ferro- en non-ferrosector, maar ook in de automotive, voedings- en farmasector.

Gerelateerde projecten

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.