0 of 0 for ""

Brug- en tunnelengineering

Bruggen en tunnels zijn in een moderne samenleving onlosmakelijk verbonden met duurzame verkeersoplossingen in een complexe omgeving.

Veel gebruikers in een schaarse ruimte zorgen voor uitdagingen op het vlak van ontwerp. Ongelijkvloerse oplossingen met bruggen en tunnels zijn steeds vaker aan de orde. Zo biedt een ondergrondse infrastructuur een hogere meerwaarde qua leefomgeving.

Sweco’s experts bestuderen nieuwbouwprojecten, alsook renovaties, reparaties of versterkingen. Dergelijke kunstwerken bouwen we namelijk voor meer dan één generatie. We voeren ook inspecties, schade- en draagkrachtonderzoeken en vergunningsevaluaties uit. Onze deskundigen combineren veiligheid met een functioneel én aangenaam design met een hoge beeldkwaliteit.

Wij werken met staal en beton, maar ook met meer geavanceerde structuren zoals tuibruggen. We ontwerpen ook weg- en spoortunnels, evenals verschillende types van ondergrondse oplossingen.

  • TTI
  • Civieltechnische bouw
  • Renovatie

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.