0 of 0 for ""

Duurzaamheidsadvies en -rapportage

De opmaak van een duurzaamheidsrapport draagt bij aan een goede verstandhouding met verschillende stakeholders. Sweco Belgium beschikt over experten die thuis zijn in de opmaak van duurzaamheidsrapporten conform de richtlijnen van het GRI (Global Reporting Initiative).

Rapporteren conform deze richtlijnen biedt garanties op een algemeen aanvaarde methodiek en een uniforme en transparante manier van communiceren over de economische, milieugebonden en sociale prestaties. Onze experten helpen uw bedrijf in het kader van duurzaam ondernemen. Hierbij hechten we veel belang aan een goede communicatie met stakeholders: werknemers, buurtbewoners, omliggende bedrijven, overheden en organisaties.

Sweco levert duurzaamheidsadvies op vlak van duurzame inrichting van de leefomgeving, ontwerp van publieke ruimte, stadsontwikkelingen, gebouwen en bedrijventerreinen. We beschikken over BREEAM erkende auditeurs en zijn goed vertrouwd met BREEAM Communities en instrumenten duurzaam bouwen (Vlaamse Overheid).

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.