0 of 0 for ""

Milieuadvies

De milieuwetgeving evolueert razendsnel en wordt meer en meer werk voor specialisten. Het opvolgen ervan is dan ook een tijdrovende bezigheid. Bijblijven met de milieuwetgeving is echter een vereiste voor elk bedrijf dat zich als een goede ‘huisvader’ wil gedragen.

Sweco Belgium heeft daarom milieuadviseurs in dienst die u hierin bijstaan. Onze experten volgen dagdagelijks de wetgeving op. Ze bieden bedrijven vanuit een juridische, technische en multidisciplinaire achtergrond een totaaloplossing voor het milieubeleid van de onderneming.

Zo staan onze adviseurs bedrijven bij in de opmaak van milieuvergunningsaanvragen, heffingsaangiftes en bij het voldoen aan de administratieve milieuverplichtingen. Ze verlenen bovendien economisch advies voor de minimalisatie van milieukosten en leveren technisch advies op het gebied van o.a. (afval)water- en luchtbehandeling, energiebesparing en -huishouding, afvalinzameling en -verwerking, opslag van gevaarlijke stoffen en inrichting van opslagplaatsen.

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.