0 of 0 for ""

Milieueffectrapportage

Sweco Belgium beschikt ook een volwaardig team van erkende MER-deskundigen. Wij staan overheden, bedrijven en investeerders bij in het voldoen aan de verplichting inzake milieueffectrapportage.

We adviseren over de MER-plicht en de correcte procedure, zowel voor plan-MER als project-MER en andere procedurevormen, zoals ontheffing en screening.

Bij ieder plan- of projectontwikkeling is het relevant de mogelijke milieueffecten vroegtijdig in kaart te brengen. Sweco helpt u bij een dergelijk onderzoek dat zeer resultaatsgericht is: de optimalisatie van het plan of project in het kader van het voorkomen van ernstige effecten voor o.a. natuur, landschap, bodem, water, mobiliteit en hinderaspecten. Op deze basis kunnen we dan samen een effectrapport opstellen waarmee we met grote zekerheid de procedures verder kunnen afwerken.

De MER-deskundigen van Sweco hebben ruime ervaring met geïntegreerd werken aan stadsontwikkelingsprojecten en grote infrastructuurprojecten. We zijn vertrouwd met de vereisten van het nieuwe decreet complexe projecten en de meervoudige effectrapportages in deze procedure.

Coulmn block – This block is empty

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.