0 of 0 for ""

Omgevingsvergunning / complexe projecten

Onze stedenbouwkundigen en milieudeskundigen begeleiden ontwikkelaars en bedrijven bij de aanvraag van stedenbouwkundige- en milieuvergunningen. Vanaf februari 2017 worden deze samengebracht in de omgevingsvergunning. Sweco Belgium heeft alle expertises in huis om u hierbij verder te begeleiden.

De opmaak van een omgevingsvergunning is meer dan een administratieve verplichting. De omgevingsexperten van Sweco gebruiken dit moment om samen met u te zoeken naar een goede ruimtelijke ordening en inpassing in de omgeving en verdere optimalisaties in de afval-, water- en energiehuishouding. Kortom, de experten van Sweco loodsen u niet alleen veilig door het volledige vergunningstraject, wij zorgen er met onze kennis en knowhow ook voor dat uw bedrijfsprocessen verder worden geoptimaliseerd, zodat uw project economisch gewapend is voor de toekomst.

Sweco volgt alle nieuwe ontwikkelingen nauwkeurig op en biedt nu al advies en begeleiding in de nieuwe procedures inzake complexe projecten. De Vlaamse overheid zet met de nieuwe procesaanpak voor complexe projecten namelijk in op de realisatie van projecten binnen een aanvaardbare termijn en met een zo maximaal mogelijk draagvlak.

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.