0 of 0 for ""

Railinfrastructuur

Vervoer per rail is een milieuvriendelijk alternatief. Door de uitbreiding en aanpassing van het spoorwegen-, metro- en tramnet wordt vervoer per rail aantrekkelijker.

Het aantal reizigers stijgt dan ook jaarlijks. Dit legt veel druk op de bestaande infrastructuur en het onderhoud ervan. Sweco draagt bij aan de modernisering en uitbreiding van de railinfrastructuur. Wij werken zowel aan de klassieke spoorinfrastructuur en het stedelijk metro- en tramnet als aan vernieuwende sneltramlijnen en de automatisatie van metro.

Sweco beschikt over een ruime ervaring en aanzienlijke knowhow met betrekking tot de verschillende technische elementen. We adviseren, ontwerpen en begeleiden nieuwbouwtrajecten en de aanpassing van railgerelateerde transfers en infrastructuur. Door het gebruik van de juiste spoorgeometrie, installaties en bouwtechniek zorgen we voor duurzame, veilige en kosteneffectieve spooroplossingen.

  • Trein, metro, tram
  • Tractie
  • Beveiliging

Bart Van de Sijpe

Division Director Infrastructure

Rudi Stoffels

Business Development Manager

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.