0 of 0 for ""

Infrastructuurontwerp

Sweco ontwerpt infrastructuur voor alle vervoersmodi. Het ruimtelijk ontwerp van de infrastructuur vertrekt vanuit evenwaardige insteken: de ontwerp- en kwaliteitseisen van de infrastructuur en haar gebruikers én de omgevingskenmerken. We bouwen de infrastructuur op vanuit een multimodale benadering en integreren deze in de omgeving.

Infrastructuurontwerp is niet enkel het ontwerp van de weg, fietspad of tramlijn, maar ook het vormgeven van nieuwe plekken en publieke ruimtes. Daarom vraagt de aanpak van infrastructuur om een interdisciplinaire benadering met een sterke wisselwerking tussen het maatschappelijke aspect, planologie, stedenbouw, landschap en ecologie, mobiliteitsplanologie en -modellering en de technische haalbaarheid. Deze integrale werkwijze draagt bij tot de vorming van een maatschappelijk draagvlak en een vlot verloop van procedures.

BUUR Part of Sweco is het toonaangevend multidisciplinair onderzoeks-, plannings- en ontwerpteam binnen Sweco Belgium. Samen vertalen we de gedeelde ambitie ‘Transforming Society Together’ naar concrete visies en projecten voor de ruimtelijke transitie.

Gerelateerde projecten

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.