0 of 0 for ""

Inrichting publieke ruimte

Sweco ontwerpt publieke ruimtes in en buiten steden en gemeenten: van parken, pleinen en straten tot geïntegreerde visies over de open ruimte in een hele wijk of kern. We begeleiden daarbij het volledige proces van analyse & visie tot uitvoering.

Onze publieke ruimte geeft een fysieke vorm en verschijning aan onze samenleving. Het zijn plekken waar een belangrijk deel van het openbare leven zich afspeelt en ontmoetingen tussen mensen plaatsvinden. Vandaar is het uitermate belangrijk om zorg te dragen voor de identiteit, het karakter en de uitstraling van onze parken, pleinen, en straten en hun betekenis in ons collectief geheugen. Ze zijn dé plek waar een gezond sociaal weefsel kan groeien dat gemeenschappen bindt en boeit.

We hebben daarom aandacht voor de eigenheid en de historiek van de plek en integreren in elk project de klimaat adaptieve maatregelen die nodig zijn om een aangename en gezonde leefomgeving te creëren. Het ontwerpproces vraagt een respectvolle benadering, die nauw aansluit bij de verwachtingen en waarden van bewoners, bezoekers en gebruikers.

BUUR Part of Sweco is het toonaangevend multidisciplinair onderzoeks-, plannings- en ontwerpteam binnen Sweco Belgium. Samen vertalen we de gedeelde ambitie ‘Transforming Society Together’ naar concrete visies en projecten voor de ruimtelijke transitie.

Gerelateerde projecten

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
Copy link
Powered by Social Snap