0 of 0 for ""

Landschapsvisies en ecologie

Sweco creëert visies over de inrichting van landschap en publieke ruimte op niveau van een wijk, gemeente, stad of regio. We stellen hierbij integrale ecosystemen centraal en zoeken naar een optimale verweving van water en natuur, voedselproductie, bebouwde ruimte en zachte netwerken. We zien daarbij verschillende landschappelijke uitdagingen zoals het gebrek aan open ruimte en/of de versnippering van die open ruimte, klimaatadaptatie …

Dat vertaalt zich enerzijds in visies rond de integratie van stedelijke programma’s, hernieuwbare energie, infrastructuur in het landschap én anderzijds in visies en ontwerpen van nieuwe landschaps- en natuurontwikkelingen. Onze meerwaarde ligt in het samenbrengen van stedenbouwkundige, landschappelijke, ecologische erfgoed-, hydrologische en technische en procesmatige aspecten.

BUUR Part of Sweco is het toonaangevend multidisciplinair onderzoeks-, plannings- en ontwerpteam binnen Sweco Belgium. Samen vertalen we de gedeelde ambitie ‘Transforming Society Together’ naar concrete visies en projecten voor de ruimtelijke transitie.

Gerelateerde projecten

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.