0 of 0 for ""

Omgevings- en stakeholdermanagement

Het realiseren van projecten vraagt een hoge graad van gedeeld begrip tussen overheden en burgers. Omgevingsmanagement zoekt en creëert draagvlak, brengt belangen in balans en neemt obstakels weg.

Onze experts zijn onderlegd in methodieken om dergelijke trajecten tot een succes te maken. We zijn gespecialiseerd in de aanpak van communicatie en participatie bij gebiedsontwikkeling, infrastructuurprojecten en de inrichting van de leefomgeving. We begrijpen ieder project als een veranderingstraject en ontwerpen telkens op maat een proces met voldoende wisselwerking tussen het ontwerp en de participatie.

BUUR Part of Sweco is het toonaangevend multidisciplinair onderzoeks-, plannings- en ontwerpteam binnen Sweco Belgium. Samen vertalen we de gedeelde ambitie ‘Transforming Society Together’ naar concrete visies en projecten voor de ruimtelijke transitie.

Gerelateerde projecten

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.