0 of 0 for ""

Ondersteuning lokale besturen

Je kan op Sweco rekenen op lange termijn; we engageren ons om een gemeente gedurende een lange periode te ondersteunen in haar ruimtelijk beleid. We geven begeleiding bij de ontwikkeling van overkoepelende ruimtelijke visies en beleidskaders, of we organiseren masterclasses of cocreatieve workshops om bij de start van een projectontwikkeling mogelijkheden en randvoorwaarden te verkennen. We bieden voor bepaalde termijnen ook hulp bij de behandeling van omgevingsvergunningsaanvragen.

Bovendien verlenen we gemeentes bijstand op korte termijn en stellen we onze deskundigheid ter beschikking: een advies over een omgevingsvergunningsaanvraag, een lezing of evaluatie van een rapport opgemaakt door derden, de behandeling van bezwaren in het kader van een openbaar onderzoek, het zetelen in een adviesraad of het leveren van een specifiek technisch advies.

BUUR Part of Sweco is het toonaangevend multidisciplinair onderzoeks-, plannings- en ontwerpteam binnen Sweco Belgium. Samen vertalen we de gedeelde ambitie ‘Transforming Society Together’ naar concrete visies en projecten voor de ruimtelijke transitie.

Gerelateerde projecten

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.