0 of 0 for ""

Participatie en cocreatie

Sweco zet in op brede participatietrajecten, in een open dialoog met sleutelactoren uit de publieke en private sector, uit het middenveld en in de buurten. Participatie wordt zo vroeg mogelijk in opdrachten georganiseerd: vanaf analyse, conceptvorming tot uitvoering en beheer. Naargelang de wenselijkheid worden stadsdebatten, ontwerpworkshops, infomarkten of overlegmeetings georganiseerd. Deze participatiemomenten worden ondersteund door digitale platformen die interactie, kennisuitwisseling en inclusiviteit bevorderen.

We gaan in het kader van de projecten ook op zoek naar mogelijke quick-wins en bottom-up initiatieven die we samen met lokale partners kunnen initiëren als een vorm van placemaking. Met onze professionele ondersteuning garanderen we kwaliteit tijdens het ontwikkelingsproces zelf en zorgen we ervoor dat dergelijke initiatieven opgeschaald worden.

BUUR Part of Sweco is het toonaangevend multidisciplinair onderzoeks-, plannings- en ontwerpteam binnen Sweco Belgium. Samen vertalen we de gedeelde ambitie ‘Transforming Society Together’ naar concrete visies en projecten voor de ruimtelijke transitie.

Gerelateerde projecten

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.