0 of 0 for ""

Procesmanagement

Sweco begeleidt opdrachtgevers doorheen het complexe ontwerp- en ontwikkelingsproces dat bij stedelijke projecten en visies komt kijken. Vanuit hun rijke ervaring sturen de procesmanagers en projectregisseurs van Sweco beleidsvraagstukken en ontwikkelingstrajecten methodisch aan. We zijn gespecialiseerd in communicatie en participatie bij gebieds- en projectontwikkeling, infrastructuurprojecten, en natuur- en landschapsinrichting.

We onderzoeken zelf mogelijke programma’s en toetsen de haalbaarheid op maatschappelijk, financieel en technisch vlak. Met een actuele kennis van instrumenten en procedures verzekeren we de slaagkans van complexe projecten. Bij het uiteenzetten van het tijdschema van een project gaan we uit van een geïntegreerde benadering. De potentiële studie- en uitvoeringsplanning, het juridische of procedurele traject en de interne en externe overlegmomenten worden gebald tot een proces. Het ontwerp van de architectuur van een proces is een kritische succesfactor voor elk project.

BUUR Part of Sweco is het toonaangevend multidisciplinair onderzoeks-, plannings- en ontwerpteam binnen Sweco Belgium. Samen vertalen we de gedeelde ambitie ‘Transforming Society Together’ naar concrete visies en projecten voor de ruimtelijke transitie.

Gerelateerde projecten

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.