0 of 0 for ""

Ruimtelijke data

Data en kennis onderbouwen elke stap in een project. Aan de hand van GIS en FME verzamelen we geografische en andere kwantitatieve data. Op basis van surveys of open dataplatvormen ondersteunen we ook participatie datacollectie en kwalitatieve beoordelingen. Dit laat toe om heldere cartografische onderleggers te maken, maar ook om ruimtelijke modellen voor scenario-onderzoek te ontwikkelen.

Samen met onderzoeksinstellingen, strategische partners en andere divisies zet Sweco in op systeemdenken en het aanpakken van complexe maatschappelijke opgaves. Dit vergt integratie van datasystemen en interactieve processen van evaluatie en monitoring. Innovatie op gebied van data scraping, modellering en visualisatie staan hierbij centraal.

BUUR Part of Sweco is het toonaangevend multidisciplinair onderzoeks-, plannings- en ontwerpteam binnen Sweco Belgium. Samen vertalen we de gedeelde ambitie ‘Transforming Society Together’ naar concrete visies en projecten voor de ruimtelijke transitie.

Gerelateerde projecten

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.