0 of 0 for ""

Strategisch advies

Het is cruciaal om de grenzen van de probleemstelling scherp af te bakenen en de beleidsopgave helder te formuleren. Want hieruit volgt de realisatie van een beleidsdoelstelling of ontwikkelingsproject en de efficiëntie van een proces. Sweco geeft strategisch advies in deze cruciale beginfase van een project. We helpen om het kader te vormen, de randvoorwaarden te interpreteren, de context in kaart te brengen en de prioriteiten te bepalen.

Een eerste stap is het goed definiëren van de vraag, selecteren van de sleutelkwesties, verkennen van hindernissen en zoeken naar hefbomen en partners, om vervolgens over te gaan tot visievorming, oplossingsrichtingen, scenariotoetsen en adviezen voor de korte en langere termijn. Zo stellen we weloverwogen en toekomstgerichte keuzes voor.

We begeleiden de strategische communicatie naar stakeholders en zetten voor het vlotte verloop van het project ook een doordacht traject uit.

BUUR Part of Sweco is het toonaangevend multidisciplinair onderzoeks-, plannings- en ontwerpteam binnen Sweco Belgium. Samen vertalen we de gedeelde ambitie ‘Transforming Society Together’ naar concrete visies en projecten voor de ruimtelijke transitie.

Gerelateerde projecten

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.