0 of 0 for ""

Water

Water is essentieel voor een kwaliteitsvolle leefomgeving. Economische groei, urbanisatie en klimaatverandering vormen uitdagingen in waterveiligheid en -beschikbaarheid en vragen om integrale oplossingen. De Sweco-experts geven advies, ondersteunen beleid en visievorming, en realiseren innovatieve oplossingen die bijdragen aan een duurzaam watersysteem. Dankzij onze uitgebreide technische expertise en nauw overleg met onze klanten en stakeholders werken we samen aan de ‘blauwe’ leefomgeving van morgen.

Team

De Sweco-teams Integrated Watermanagement zijn samengesteld uit gepassioneerde experten met een technische of milieu gerelateerde achtergrond die bouwen aan een klimaatrobuust en duurzaam watersysteem. Onze experten werken steeds interdisciplinair en geïntegreerd met andere Sweco-teams van stedenbouwkundigen, architecten, ecologen, topografen, mobiliteitsdeskundigen, communicatie-experts, grafische ontwerpers, …

Onze teams hebben de nodige erkenningen voor het uitvoeren van specifieke hydrologische studies. Zo hebben we teamleden met een MER-erkenning voor discipline oppervlaktewater- en grondwater, OVAM-erkenning voor grondwatermodellering, VCA-VOL-certificatie, en attesten voor het betreden van besloten ruimtes.

Onze teamleden werken vanuit verschillende Sweco-kantoren die gevestigd zijn in o.a. Antwerpen, Hasselt, Kortrijk, Gent, Brussel, Leuven en vanuit projectbureaus.

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.