0 of 0 for ""

Waterhuishoudingsstudies

Om wateroverlast te vermijden en hemelwater duurzaam te (her)gebruiken is het interessant om de waterhuishouding van een gebied of een project kritisch onder de loep te nemen.

Sweco brengt mogelijke hydrologische problemen met een toekomstgerichte bril in kaart en gaat samen met de klant op zoek naar interessante oplossingen die een win-win kunnen bieden op verschillende vlakken. Denk maar aan het uitbouwen van buffering op een sterk verhard bedrijventerrein om wateroverlast te vermijden, waarbij het opgevangen water ook wordt ingezet voor het sanitair in het bedrijfsgebouw of het besproeien van de groenzones op het terrein.

Voor industriële bedrijventerreinen werken onze hydrologen bij waterhuishoudingsstudies steeds nauw samen met de experten proceswater van onze divisie Industry om op zoek te gaan naar mogelijke hergebruikstoepassingen binnen het bedrijf en het productieproces.

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.