0 of 0 for ""

Succesverhalen

Werken bij Sweco brengt mooie verhalen met zich mee

Zoveel mensen, zoveel persoonlijke en verschillende verhalen. Over sprongen nemen in het diepe, over avonturen voor de toekomst, over kansen creëren en grijpen. Samen maken zij Sweco. En samen maken zij iedere dag het verschil. Voor jou, voor de mensen om je heen en voor de generaties na ons. Hoe? Lees de verhalen van Kate, Wouter, Rachid en Joren.

Onze mensen

“Toen ik bij Sweco startte, werkte ik vooral mee aan het ontwerpen van brand-veiligheidsinstallaties in gebouwen. Later kwam ik meer in aanraking met andere technische installaties, zoals HVAC en sanitair. Op korte tijd leerde ik enorm veel bij! Mijn werkweek is zeer gevarieerd omdat ik aan verschillende projecten tegelijkertijd werk: van het ontwerp van een rook- en warmteafvoerinstallatie tot het indienen van een EPB. Recent werd ik Deputy Project Leader, waardoor ik meer verantwoordelijkheid kreeg en binnenkort projecten volledig zelf zal leiden.”

Kate
Deputy Project Leader, Buildings

“Toen ik bij Sweco begon, ondersteunde ik diverse infrastructuurprojecten op vlak van stabiliteit. Ik werkte in verschillende teams mee aan de uitwerking van technische vragen, maar volgde ook enkele werven op. Ik wou echter al snel meedraaien op de écht grote projecten en kwam zo bij Oosterweel terecht. Hier doe ik enerzijds projectcoördinatie (zo coördineerde ik de studie van de inrichting van de imposante leidingkokers onder de ring van Antwerpen). Anderzijds werk ik aan stabiliteitsberekeningen en sta ik mee in voor de fasering van Rechteroever. Ik werk nauw samen met mensen van alle disciplines, zowel intern als extern. Dat maakt het uiterst boeiend en uitdagend!”

Wouter
Deputy Project Leader, Infrastructure

“De sfeer is bevorderlijk om elkaar te helpen en iedereen is ook bereid om dat te doen, want uiteindelijk hangt het succes van een project af van onze samenwerking. Het gaat niet om Rachid of Mohamed, het gaat om Sweco. Ik haal veel energie uit het samenwerken met mijn directe collega’s.”

Rachid
Engineer, Industry

“Ik ben betrokken bij verschillende projecten in verschillende fasen, ook kleine en grote projecten. Geen enkele dag is dan ook hetzelfde, dus het voelt bijna alsof de tijd vliegt. Dit is natuurlijk ook te danken aan het zeer leuke team waarin ik ben terechtgekomen. Iedereen staat altijd klaar om te helpen.”

Joren
Adviseur Ontwerper, Regionale Infrastructuur

Vragen over werken bij Sweco of over onze vacatures?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.