• THE INCREDIBLE DAY-TO-DAY

    We zijn vastbesloten om het tij te keren bij overstromingen. Onze samenwerking met de stad Groningen voorkomt miljarden aan schade door een baanbrekende aanpak van het waterbeheer. Door elk project uitzonderlijk te maken, maken we elke dag het ongelooflijke waar.

Hoe ziet het ongelooflijke eruit? Prachtig? State-of-the-art? Van de bovenste plank?

Absoluut.

Maar het ongelooflijke is niet altijd wat je verwacht. Je vindt het overal om je heen, verandert het leven van gewone mensen, verwijdert obstakels, verlicht stress, maakt het leven schoner, veiliger, makkelijker, zoeter.

Sweco ontwerpt de gemeenschappen en steden van morgen, en of het nu gaat om grote plannen of korrelige details, het ongelooflijke krijgt u er standaard bij. Ook bij de manier waarop we zaken doen.

Wij koppelen elke opdracht aan het juiste team, dat uw project met hart en ziel behartigt en in nauwe samenwerking de studies, onderzoeken en testen uitvoert.

Want Sweco-klanten zijn niet zomaar klanten. Het zijn partners, hun succes is even belangrijk als het onze.

Samen maken we elke dag het ongelooflijke waar.

Waar vinden we het ongelofelijke?

De Nederlanders hebben decennia lang geleerd om met de zee te leven en ermee te vechten. Het vinden van meer duurzame en flexibele manieren om dijken te ontwerpen, is een uitdaging die nieuwe manieren van denken vereist. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgever hebben we een concept ontwikkeld dat de productie van klei vlakbij de dijk omvat.

/globalassets/campaigns/the-incredible-day-to-day-4/2020-02-05_10-19-02.jpg