• THE INCREDIBLE DAY-TO-DAY

    Door de nauwe samenwerking tussen ons team en de stadsplanners van Bergen (Noorwegen) ontstond er een efficiënt nieuw fietspad. Dankzij de focus op de weg die voor hen ligt, konden ze de fietser een snelle route naar de toekomst geven.

Hoe ziet het ongelooflijke eruit? Prachtig? State-of-the-art? Van de bovenste plank?

Absoluut.

Maar het ongelooflijke is niet altijd wat je verwacht. Je vindt het overal om je heen, verandert het leven van gewone mensen, verwijdert obstakels, verlicht stress, maakt het leven schoner, veiliger, makkelijker, zoeter.

Sweco ontwerpt de gemeenschappen en steden van morgen, en of het nu gaat om grote plannen of korrelige details, het ongelooflijke krijgt u er standaard bij. Ook bij de manier waarop we zaken doen.

Wij koppelen elke opdracht aan het juiste team, dat uw project met hart en ziel behartigt en in nauwe samenwerking de studies, onderzoeken en testen uitvoert.

Want Sweco-klanten zijn niet zomaar klanten. Het zijn partners, hun succes is even belangrijk als het onze.

Samen maken we elke dag het ongelooflijke waar.

Waar vinden we het ongelofelijke?

Met de aanleg van één van de langste fietstunnels ter wereld wordt de Noorse stad Bergen een stad voor fietsers en zelfs voetgangers. Samen met onze klant hebben we nieuwe manieren van denken verkend om voor de pendelaars in de stad een uitstekende oplossing te vinden.

/globalassets/campaigns/the-incredible-day-to-day-3/fallbackyt.png