Wil je met jouw werk een verschil maken? Dan moet je bij Sweco zijn. Bij ons is de toekomst niet veraf. We ontwerpen vandaag de toekomst en zorgen dat alles wat we in de samenleving nodig hebben een natuurlijk deel van morgen wordt: van zuiver water en verwarmde gebouwen tot efficiënt transport en moderne ziekenhuizen. Succes vereist een nauwe samenwerking met onze klanten en een grondig inzicht in hun behoeften. Een typische werknemer van Sweco is toegankelijk, betrokken bij zijn of haar klanten en heeft een erkende expertise.

/globalassets/images-480x270/career_480x270_20160512.jpg
Hoge normen
We leggen de lat hoog, maar we geven je gegarandeerd de gelegenheid om hoge toppen te scheren. Van meet af aan zullen we je stimuleren om verantwoordelijkheid te nemen en geven we je, binnen een dynamisch team, de kans om te werken aan uitdagende, interessante projecten. Je managers zullen zich inzetten om jou de nodige begeleiding en ondersteuning te bieden, zodat je optimaal presteert.
/globalassets/images-480x270/480x270_career_start2.jpg
VERBETEREN
Aangezien ons werk handelt over de oplossingen voor de uitdagingen van morgen, moeten we altijd een stap voorop blijven. Daarom is de continue ontwikkeling van onze medewerkers cruciaal voor zowel jouw persoonlijk als Sweco's succes.
/siteassets/media/headers/career-webb-480x270.jpg
VOOROP BLIJVEN
Voor ons is voortdurende verbetering geen optie, maar een vereiste. Hierdoor is Sweco ook een aangename plaats om te werken, of je nu pas afgestudeerd of een ervaren professional bent.

Jobs@Sweco

Raadpleeg alle vacatures van Sweco. Stel de zoekcriteria in volgens jouw wensen en je ziet meteen de jobs die bij jou passen.

Geen passende aanbieding gevonden? Stuur ons dan een spontane sollicitatie.

Vacatures zoeken
/globalassets/images-570x380/570x380-about_us.jpg
/globalassets/images-570x380/570x380_aboutus_v2.jpg

Over ons

De toekomst kan voor sommigen veraf lijken, maar is zeer nabij voor Sweco. Onze gebouwinstallatieadviseurs werken momenteel aan het binnenklimaat van een nieuw ziekenhuis dat binnen vijf jaar patiënten zal opnemen. Onze verkeersingenieurs zijn een nieuwe ondergrondse metrolijn aan het analyseren, die binnen tien jaar zal opengaan. Onze ruimtelijke planners ontwerpen nu een project dat binnen 15 jaar zal uitgroeien tot een levendige, dynamische stadswijk. Het is de taak van Sweco om een stap vooruit te blijven. Het resultaat van ons werk wordt de toekomstige realiteit voor anderen.

Lees meer