0 of 0 for ""

Be the change.
Transform tomorrow
with us.

JOIN OUR COMMUNITY M|V|X

 

Wil jij impact maken met je werk? Dat kan bij Sweco.

Welkom bij Sweco – hier ontwerpen we niet enkel steden, maar bouwen we samen aan een nieuwe toekomst. Jij kunt écht het verschil maken in onze multidisciplinaire projecten, waar innovatie en duurzaamheid centraal staan. Jouw talent geeft vorm aan een veerkrachtige wereld waar iedereen kan floreren. Kom aan boord bij Sweco en speel een sleutelrol in transforming society together.

Dit is Sweco

Foto van onze Fleet Manager die leunt tegen een elektrische wagen bij een laadpaal, met een wit vlak met de tekst 'Mobiliteit' erin. Deze afbeelding illustreert ons streven naar duurzame mobiliteit en elektrificatie van ons wagenpark.

Duurzame mobiliteit is bij ons geen modewoord. Of je nu met de fiets, het openbaar vervoer of de wagen komt, de Mobility Policy covert alle vervoersmiddelen.

Flexibiliteit bij Sweco: een vrouw werkt thuis aan haar bureau, met een wit vlak waarop de tekst 'Flexibiliteit' staat. Deze afbeelding illustreert onze ondersteuning voor een gezonde werk-privébalans door flexibel werken mogelijk te maken, waarbij werknemers zelf hun werkweek kunnen plannen.

Een thuiswerkdag of samenwerken met collega’s op kantoor? Wij juichen een mooie balans tussen werk en privé toe, daarom plan je zelf je werkweek flexibel in.

Fun bij Sweco: twee vrouwen lachen naar de camera tijdens ons Nieuwjaarsevent, met een wit vlak waarop de tekst 'Fun' staat. Dit beeld weerspiegelt de plezierige momenten die we samen delen, zowel tijdens als na het werk, zoals teambuildingactiviteiten en informele bijeenkomsten om de teamgeest te versterken.

Naast boeiende opdrachten geniet je van plezierige momenten met je collega’s tijdens en na de kantooruren. Een teambuilding of een zomerdrink, we maken er bewust tijd voor.

Young Sweco: een groep jongeren onder de 30 jaar, leden van onze Young Sweco vereniging, poseren met hun fietsen en lachen naar de camera tijdens een uitstap. Op de afbeelding is een wit vlak te zien met de tekst 'Young Sweco'. Dit beeld illustreert de levendige gemeenschap en de activiteiten die Young Sweco organiseert om collega's onder de 30 jaar zich thuis te laten voelen en te verbinden.

De bende van Young Sweco zorgt ervoor dat collega’s onder de 30 jaar zich meteen thuis voelen door tal van activiteiten te organiseren.

Sport bij Sweco: drie collega's, twee mannen en een vrouw, poseren lachend naar de camera in sportoutfits met opgestoken armen als teken van kracht. Op de afbeelding is een wit vlak te zien met de tekst 'Sport'. Deze afbeelding illustreert onze focus op gezondheid en welzijn bij Sweco, waarbij we teamleden aanmoedigen om deel te nemen aan sportieve activiteiten zoals loopwedstrijden, gekleed in Sweco-outfits, om een gezonde geest in een gezond lichaam te bevorderen.

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’, dat past bij Sweco! Doe mee aan een loopwedstrijd met je team, gehuld in een Sweco-outfit.

Met het Habitat for Humanity-programma beleef je een unieke en leerrijke ervaring als vrijwilliger in het buitenland en bouw je een (t)huis voor wie het nodig heeft.

Onze waarden, jouw kansen

Full lifecycle vision

Bij Sweco krijg je de kans om je te verdiepen in alle facetten van een project, van start tot oplevering. Jouw expertise draagt bij aan het verhelderen en succesvol realiseren van complexe projecten.

Synergy builders

Samen bereiken we meer! Je maakt deel uit van een collectief waar innovatie tot stand komt door verschillende perspectieven te verenigen.

Personal ownership

Je krijgt bij Sweco de vrijheid en het vertrouwen om te schitteren en samen met je team grootste dingen te realiseren. Vlot beslissen en impact maken – zo maken we echt het verschil.

Architects of change

Jouw expertise draagt bij tot innovatieve oplossingen die de grenzen van het gewone overstijgen. Met de nodige lef inspireer je samen met collega’s je klanten en partners om de samenleving te transfomeren.

Human flourishing

Jij helpt mee aan het creëren van inspirerende omgevingen die het leven van anderen verrijken. Elk project geeft je de kans om welzijn te verbeteren en de kracht van de samenleving te versterken.

Word lid van onze
Talent Community

  1. Maak jouw Sweco-account aan.
  2. Ontvang toekomstige carrièremogelijkheden en evenementen die bij jouw interesses passen.