0 of 0 for ""

Werken bij Sweco. Divers, uitdagend en vol leven. Onze samenleving is die van jou.

Maak impact met je werk! Dat kan bij Sweco.

Wil je met jouw werk een verschil maken? Dan moet je bij Sweco zijn. Bij ons is de toekomst niet veraf. We ontwerpen vandaag de toekomst en zorgen dat alles wat we in de samenleving nodig hebben een natuurlijk deel van morgen wordt: van zuiver water en verwarmde gebouwen tot efficiënt transport en moderne ziekenhuizen. Succes vereist een nauwe samenwerking met onze klanten en een grondig inzicht in hun behoeften. Een typische werknemer van Sweco is toegankelijk, betrokken bij zijn of haar klanten en heeft een erkende expertise.

Studenten

Ontdek jouw talenten, leer nieuwe vaardigheden en ontwikkel jezelf verder tijdens je stage of als werkstudent bij Sweco.

Starters

Als jonge medewerker van Sweco zal je ontdekken dat jouw sterktes optimaal benut worden. Geef jouw carrière een vliegende start!

Ervaren professionals

Wanneer je makkelijk bent om mee samen te werken en de juiste expertise hebt, dan heb je uitstekende vooruitzichten om een gegeerd medewerker te worden. Start nieuwe avonturen waarin jouw kennis het verschil maakt en geef je carrière een boost bij Sweco!

Zij maken het verschil

Dagelijks werken in België ongeveer 2.600 Sweco-experts aan projecten die echt impact maken. Zo ook Kate, Wouter, Rachid en Joren. Ieder vanuit hun eigen drive werkend aan dat ene doel: de wereld een beetje mooier achter laten voor de generatie na ons.

Dit is Sweco

Hoge normen

We leggen de lat hoog, maar we geven je gegarandeerd de gelegenheid om hoge toppen te scheren. Van meet af aan zullen we je stimuleren om verantwoordelijkheid te nemen en geven we je, binnen een dynamisch team, de kans om te werken aan uitdagende, interessante projecten. Je managers zullen zich inzetten om jou de nodige begeleiding en ondersteuning te bieden, zodat je optimaal presteert.

Verbeteren

Aangezien ons werk handelt over de oplossingen voor de uitdagingen van morgen, moeten we altijd een stap voorop blijven. Daarom is de continue ontwikkeling van onze medewerkers cruciaal voor zowel jouw persoonlijk als Sweco’s succes.

Voorop blijven

Voor ons is voortdurende verbetering geen optie, maar een vereiste. Hierdoor is Sweco ook een aangename plaats om te werken, of je nu pas afgestudeerd of een ervaren professional bent.

22000

Meer dan 22.000 architecten, ingenieurs en andere experten hebben samen kennis over 500+ vakgebieden.

84 %

Maar liefst 84% van onze mensen wereldwijd raad je aan bij Sweco te komen werken.

5 x

Sinds 2016 is het opleidingsbudget bij Sweco in België vervijfvoudigd.

Thierry Delvaulx

HR Manager Talent Team

Cindy Despretz

Recruitment Coordinator

Davy Bollansee

Talent Partner Recruitment

Vragen over werken bij Sweco of over onze vacatures?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.