Nieuws

/siteassets/nieuws/2019/gasthuisberg-bushalte-770x380.jpg

Sweco en BUUR ontwerpen busbaantracé voor campus Gasthuisberg

16 september 2019
Sweco en BUUR werken mee aan de vrijliggende busbaan op de ziekenhuiscampus Gasthuisberg. Dit gebeurt in opdracht van het UZ Leuven. BUUR is, in onderaanneming van Sweco, verantwoordelijk voor het voorontwerp. Sweco verzorgt de technische vertaling naar een uitvoeringsklaar ontwerp. Ook de begeleiding van de werken maakt deel uit van de opdracht.
/siteassets/nieuws/2019/vervoerregio-770x380.jpg

Sweco werkt mee aan mobiliteitsvisie voor verschillende Vlaamse vervoerregio’s

09 september 2019
Het consortium bestaande uit Sweco, The New Drive en Goudappel Coffeng zal, naast de vervoerregio Antwerpen, ook de regionale mobiliteitsplannen voor de Vlaamse Rand, Gent, Limburg, Mechelen en Kortrijk opmaken. Dit in opdracht van het Vlaams Departement Mobiliteit en Openbare Werken. Sweco maakt deel uit van het kernteam dat de procesbegeleiding verzorgt en de strategische visie uitzet.
/siteassets/nieuws/2019/water-for-industry-770x380.jpg

Schrijf je in voor het 'Water for Industry' seminar op 19/09/2019!

24 juli 2019
Heeft uw bedrijf watertekorten? En heeft u een visie als antwoord?
/siteassets/nieuws/2019/fleetward-update-770x380.jpg

Sweco wint prestigieuze mobiliteitsprijzen: Fleet Owner of the Year en Safety Award!

21 juni 2019
Sweco scoort met zijn innovatief mobiliteitsbeleid erg hoge ogen bij de specialisten uit de fleetsector. Tijdens de link2fleet awards ging Vicky De Bollen, Director Finance, Facility & Legal bij Sweco Belgium, met de felbegeerde titel van Fleet Owner of the Year 2019 aan de haal én behaalde ze de 1ste plaats in de categorie Safety. Dit is een duidelijke erkenning voor het baanbrekend werk rond duurzame mobiliteit voor én door onze medewerkers.
/siteassets/nieuws/2019/torero-logo-770x380.png

Eerste spadesteek Torero-installatie ArcelorMittal

29 mei 2019
ArcelorMittal is gestart met de bouw van de Torero-installatie. Die zal houtafval verwerken tot biokoolstof voor gebruik in het hoogovenproces. Hierdoor wordt de injectie van fossiele poederkool verminderd en daalt de CO2-uitstoot. Binnen het overkoepelende contract ondersteunt Sweco, als engineeringpartner van ArcelorMittal, het complete engineeringproces: van haalbaarheid tot uitvoering.
/siteassets/nieuws/2019/duaal-leren-tim-770x380.jpg

Duaal leren neemt hoge vlucht bij Sweco

25 maart 2019
Derdejaarsstudenten van de Hogeschool Gent leren bij Sweco de knepen van het (technisch) vak, meteen op de werkvloer zelf. Dit uniek traject rond duaal leren of werkplekleren richt zich specifiek naar studenten elektromechanica en klimatisering.
/siteassets/nieuws/2019/hemelwater-mechelen-770x380.jpg

Sweco maakt hemelwaterplan op voor Mechelen

20 maart 2019
De stad Mechelen heeft Sweco geselecteerd om haar hemelwaterplan op te stellen. Na een hele reeks succesvolle waterstudies zetten we terug onze ruime expertise in om de stijgende wateroverlast door de klimaatverandering aan te pakken.
/siteassets/nieuws/2019/tunnel-loi-wettunnel-770x380.jpg

Sweco en BG Ingénieurs Conseils bestuderen renovatie Belliard- en Wettunnel in Brussel

11 maart 2019
Het consortium van Sweco en BG Ingénieurs Conseils is door Brussel Mobiliteit aangesteld voor het ontwerp en de opvolging van de grootschalige renovatie van de Belliard- en Wettunnel. Deze belangrijke verkeersaders in het hart van de hoofdstad worden gemoderniseerd met bijzondere aandacht voor veiligheid, esthetiek en duurzaamheid. Het consortium Sweco - BG zal de opdrachtgever bijstaan met o.a. het gedetailleerd ontwerp, de opstelling van bestekken, de analyse van offertes en de opvolging van de werken.
/siteassets/nieuws/2019/fme-training-770x380.png

Volg onze FME Training op 2 & 4 april (Basic) en 25 april (Advanced)

22 februari 2019
Een goede kennis van de mogelijkheden van FME is essentieel om data efficiënter te gebruiken. Of u nu voor het eerst met FME gaat werken of al enige ervaring heeft, onze training zorgt ervoor dat u goed voorbereid aan de slag kunt!
/siteassets/nieuws/2019/sweco-770x380.jpg

Erwin Malcorps vervoegt Executive Team van Sweco Group

17 januari 2019
Om volledig in lijn te zijn met Sweco’s strategie en om de organisatie te vereenvoudigen, kondigt Sweco een wijziging aan van zijn Business Area structuur. Erwin Malcorps, Managing Director Sweco Belgium, en Max Joy, Managing Director Sweco UK, worden leden van het Executive Team.