0 of 0 for ""

Wij zijn Sweco

De toekomst kan voor sommigen veraf lijken, maar is zeer nabij voor Sweco. Onze gebouwinstallatieadviseurs werken momenteel aan het binnenklimaat van een nieuw ziekenhuis dat binnen vijf jaar patiënten zal opnemen. Onze verkeersingenieurs zijn een nieuwe ondergrondse metrolijn aan het analyseren, die binnen tien jaar zal opengaan. Onze ruimtelijke planners ontwerpen nu een project dat binnen 15 jaar zal uitgroeien tot een levendige, dynamische stadswijk. Het is de taak van Sweco om een stap vooruit te blijven. Het resultaat van ons werk wordt de toekomstige realiteit voor anderen.

U kunt zich met hoge verwachtingen tot Sweco richten. We beloven uw meest betrokken en toegankelijke partner te zijn. Het moet makkelijk zijn om met Sweco samen te werken en we zullen er alles aan doen om uw noden beter dan wie ook te begrijpen. We beloven ook ervoor te zorgen dat u exact de juiste expertise voor uw specifiek project krijgt. Welke uitdaging u ook heeft, Sweco zal ze voor u oplossen.

Sweco in feiten en cijfers

Opgericht in
1958
Totaal aantal medewerkers
21.000
Medewerkers in België
2.600
Omzet Sweco Group
Ongeveer 2,3 miljard EUR
Vestigingen in
Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Duitsland, Nederland, Groot-Brittannië, Tsjechië, Polen, Estland, Litouwen en Ierland.

Strategie

Sweco’s businessmodel is gedecentraliseerd en gebaseerd op onze nabijheid bij de klanten. Elke klant moet kunnen aanvoelen dat de adviseurs van Sweco een grondig inzicht hebben in zijn activiteiten en behoeften. Alleen dan kunnen we de meest betrokken partner zijn, die klaar staat om meerwaarde te creëren voor de klant in alle facetten van stedenbouw en andere domeinen.

Kwaliteit, efficiëntie en klantrentabiliteit
Door onze tijd en resources op de meest doeltreffende manier te benutten, leveren we onze klanten zowel rentabiliteit als hoge kwaliteit. Om zeker te zijn dat we voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, meten we de tevredenheidsniveaus op een regelmatige basis en brengen we verdere verbeteringen aan waar mogelijk.

Talent en toewijding
Sweco is de som van de expertise, ervaring en betrokkenheid van onze medewerkers. Elk individu maakt een groot verschil voor het totale eindresultaat. Het aantrekken, ontplooien en vasthouden van toptalent is cruciaal om te blijven voldoen aan de eisen van onze klanten. Daarom ligt het identificeren van talent en hen de kans bieden om te slagen ons nauw aan het hart.

Klantbelofte
Wij zijn echt betrokken partners en zijn altijd makkelijk om zaken mee te doen. Samen bieden we de meest toegankelijke expertise.

Als medewerkers zijn we echt betrokken zakenpartners | altijd makkelijk om zaken mee te doen | samen bieden wij de meest toegankelijke expertise.

Historiek

Ons verleden gaat eigenlijk over de toekomst. Het is altijd de grondslag van ons bedrijf geweest om voorbereid te zijn op de behoeften en uitdagingen van onze samenleving.

Van de industriële revolutie tot de huidige trend van wereldwijde verstedelijking, wij weten dat de steden en gemeenschappen van morgen steeds zullen verschillen van die van gisteren – en dat het onze taak is om altijd een stap vooruit te blijven.