0 of 0 for ""

Pas je niet in een hokje? Mooi zo!

Sweco stelt functies voor die beantwoorden aan jouw persoonlijke competenties en verwachtingen. We hechten veel belang aan de motivatie en ontplooiing van onze medewerkers. We groeien sterk en bieden heel wat opportuniteiten in verschillende disciplines. Bij Sweco kies je niet zomaar voor een job, maar voor een loopbaan. We werken binnen een gestructureerd kader aan competentieontwikkeling, en bieden verschillende loopbaanpaden aan op de basis van jouw voorkeuren en talenten. Dit zorgt ervoor dat je de ontwikkeling van je carrière zelf mee kan sturen. Kom eens met ons praten en wie weet is het een match made in heaven.

Creativiteit en innovatie

Sweco is een plek waar je jezelf kan blijven ontwikkelen. Zo gaan er jaarlijks tientallen informatieve sit-ins door en investeren we volop in opleidingen. Daarnaast zijn er ook de Sweco Junior Academy en Senior Academy: intern ontwikkelde opleidingstrajecten, onder leiding van onze eigen experts. De deelnemers bestuderen praktijkgerichte cases, dompelen zich onder in rollenspelen en activeren via leergesprekken hun kennis. Die verworven inzichten kan je meteen omzetten in de praktijk, want al doende leer je het meest. Denk maar niet dat koffiezetten en kopietjes nemen tot jouw takenpakket behoren: je wordt onder de vleugels van gerenommeerde experten meteen mee ingeschakeld op de meest uitdagende en leerrijke projecten.

Samen op weg naar een duurzame mobiliteit

Ons mobiliteitsbeleid bestaat uit: het aantal verplaatsingen beperken, de verplaatsingen verduurzamen, de bereikbaarheid van alle kantoren verbeteren en vrijwaren, een groter mobiliteitsaanbod voorzien én meer flexibiliteit bieden aan alle collega’s. Zo is er de mogelijkheid om te telewerken.  Moet je toch de baan op, dan bieden we een ruime waaier aan mogelijkheden: de Olympus Mobility App, het Sweco-carpoolplatform, Cambio, poolfietsen en –wagens, deelfietsen, fietsleasing, fietsvergoeding en diverse abonnementsformules voor het openbaar vervoer. Daarnaast hebben we ons wagenpark van nul herbekeken en bijgestuurd naar een gamma van uitsluitend elektrische wagens.

Samen je horizon verbreden

Onze jonge medewerkers tot en met 30 jaar zijn automatisch lid van Young Sweco. Dit netwerk opereert dwars door de Sweco organisatie heen. Deze (vr)olijke bende onderneemt jaarlijks tal van activiteiten zoals een projectbezoek, een reis naar het buitenland, een kampeerweekend, een sportdag, een Meeting Point met de directieleden, een bezoek aan de kerstmarkt,… Zo leer je de collega’s op een informele manier beter kennen en worden er vriendschappen gesmeed voor de rest van je leven.

De Vriendenkring

Onze Vriendenkring zou je wel het feestcomité van Sweco kunnen noemen. Op geregelde tijdstippen organiseren ze activiteiten om de sociale contacten tussen de collega’s aan te moedigen. Denk maar aan een BBQ, bowlingavond, natuurwandelingen, after work drink, quiz, sinterklaasfeest, smulacties voor Music for Live en ga zo maar door.

Sportief bloed

Er stroomt bloed door de aderen van onze collega’s. De Havenloop, 20KM door Brussel, 10 Miles, Spartacus Run,… geen uitdaging is te groot voor een echte Sweco’er! Daarnaast ontpoppen zich in de verschillende kanoren regelmatig lokale initiatieven tijdens de middagpauze. Zo wordt er al eens een yogasessie gegeven of gaan we samen wandelen of joggen. En last but not least is er  de zaalvoetbalcompetitie waarin onze divisies en kantoren elkaar uitdagen.

Work hard, play hard(er)

Een stevig feestje bouwen? Daar kunnen we bij Sweco wat van! Tijdens onze New Year’s Party brengen we alle collega’s van alle kantoren samen om onze successen te vieren. Een ideale gelegenheid om te netwerken, maar ook vooral om je te amuseren! Daarnaast staan er jaarlijks ook een heuse Family Day en kleinschalige teambuildings met stip aangeduid in onze agenda’s.

van onze medewerkers is jonger dan 35.

150

talentvolle junioren starten er (minstens) elk jaar bij Sweco Belgium.

60

uur opleiding in het eerste jaar voor een Junior Engineer.

Evelien Neerinckx

Talent Partner Recruitment

Marlies Opsommere

Talent Partner Recruitment

Vragen over werken bij Sweco of over onze vacatures?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.