0 of 0 for ""

Klant

AG VESPA

Locatie

Antwerpen

Partners

Eubelius advocaten, REBEL Group

Oppervlakte

78.000 m² (incl. ondergrondse bouwlagen)

De Lokale Politie Antwerpen wenst haar diensten te centraliseren binnen één mastergebouw.

Vanaf 2020 zal dit het kloppend hart zijn van de Antwerpse veiligheidsdienstverlening en de primaire werkplek voor een groot deel van het politiepersoneel. Sweco assisteert AG VESPA bij het in de markt zetten van dit DBFM-project.

Het mastergebouw zal dus onmiskenbaar bepalend zijn voor de werking en het imago van de Lokale Politie Antwerpen. Het gebouw betreft ongeveer 78.000 m² (incl. ondergrondse bouwlagen) met bijkomend ruimte voor 750 parkeerplaatsen en zal onder de vorm van een DBFM (Design, Build, Finance en Maintain) in de markt geplaatst worden. De ontwerpers en belanghebbenden hebben in de aanloop naar dit nieuwe mastergebouw een belangrijke hefboom voor innovatie en verandering voor de Lokale Politie Antwerpen in handen.

Opdracht
Sweco staat als Technical Adviser de opdrachtgever bij tijdens het opmaken van de outputspecificaties en de aanbestedingsdocumenten alsook tijdens het voeren van de onderhandelingen en de contractsluiting. Bijkomend treedt Sweco ook op als BREEAM-assessor. Tijdens het traject wordt nauw samengewerkt met REBEL Group en Eubelius advocaten, die respectievelijk het financieel/fiscale en het juridische luik voor hun rekening nemen alsook met AG VESPA als opdrachtgever.

Sweco kreeg de opdracht dankzij haar grote expertise in DBFM projecten en ervaring met politiekantoren. Na het ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is dit het tweede opeenvolgende DBFM-project dat Sweco op deze manier uitvoert.

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
Copy link
Powered by Social Snap